Scholen

Gepubliceerd op 19 april 2017 | door Redactie

0

Kidsrun bij Koningsspelen

De verjaardag van Koning Willem Alexander is in zicht, en dus is het komende vrijdag tijd voor de Koningsspelen. De kinderen van basisschool It Tredde Sté zullen dit jaar een Kidsrun van 1 kilometer lopen. Ze starten om 9.00 uur bij school, gaan dan via de Dekemastrjitte en de Himdyk, over de Kerkebuurt naar de Douwemastrjitte en dan over de Terp weer terug naar school. Mensen die langs de route wonen en verkeer wordt gevraagd om tussen 9.00 en 9.45 uur rekening te houden met de lopende kinderen door langzaam te rijden.

It Tredde Sté begint de Koningsspelen met een gezamenlijk ontbijt. Daarna lopen de kinderen van de groepen 1 t/m 6 de kidsrun, en mogen vervolgens lekker spelen en gekdoen bij het apekooien in de gymzaal. De kinderen van groep 7 en 8 gaan samen met de ouders 25 kilometer fietsen. ’s Middags gaan de groepen 5 t/m 8 door met sporten, dan gaan ze dammen!

Rkbs Sint Radboud begint de dag van de Koningsspelen ook met een gezamenlijk ontbijt, daarna gaan de kinderen wandelen in de Alde Feanen en nemen ze een kijkje bij het bezoekerscentrum in Earnewâld.
Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen