VV Irnsum no image

Gepubliceerd op 20 april 2004 | door Redactie

0

KNVB – Waarderingsspeld voor Bauke de Haan

Zoals jullie allemaal wel weten is in de jaarvergadering van 2002 Bauke de Haan benoemd als erelid van de VV Irnsum. Tevens had het bestuur van de VV Irnsum bij de KNVB een waarderingsspeld aangevraagd.
De KNVB heeft vervolgens besloten om aan Bauke de Haan de zilveren waarderingsspeld toe te kennen. Een speld waar niet veel mensen voor in aanmerking komen…. Een bijzonder feit dus!!
Door een drukke agenda van zowel het bestuur als de persoon in kwestie heeft de uitreiking van de speld een tijd op zich laten wachten, maar afgelopen zaterdag 3 april was het zover.

Tijdens een diner voor het bestuur en oud bestuur (Bauke, Sippie en Niek) kwam dhr. Haasse (lid van algemeen bestuur KNVB noord) om Bauke dan eindelijk in het zonnetje te zetten.
Na te hebben verteld wat Bauke allemaal voor de club heeft gedaan (en nog doet) vroeg hij Cilia de Haan om de speld bij haar man op te spelden want zoals dhr. Haasse aangaf zonder de steun van zijn vrouw had Bauke niet zoveel vrijwilligerswerk kunnen doen.
De bijgevoegde foto’s geven een impressie van de geslaagde avond.

Langs deze weg wil het bestuur als nog hun dank en waardering uitspreken voor het werk dat Bauke en ook Sippie en Niek hebben verricht.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen