Nieuws

Gepubliceerd op 13 juni 2016 | door Redactie

0

Komende zaterdag 9e ALS-dag

Zaterdag 18 juni houden we voor de 9e keer: Trap ALS de Wereld Uit. De afgelopen 8 keer hebben zeer veel geld opgebracht, en wij gaan door met acties tot er eindelijk een medicijn is tegen deze dodelijke spierziekte.

Om 13.30 uur starten de fietstochten(25 & 50 km.) en ook de wandeltochten(6 & 15 km), weer mooie routes door ons landschap. Als een ieder terug is, is de kinderzweefmolen er, begint het bordschieten en treedt Yordi Nayeli met zijn band op! Om 17.00 uur is er een optreden van onze Streetdances, altijd goed. Daarna hebben we de Veiling, weer door Jouke de Vries, stadion speaker bij SC Heerenveen, en assistent Jan Jelle Kuipers, die de Slachtemarathon gedraafd heeft voor ALS: opbrengst ???
Er zijn weer bijzondere items, o.a.: een dagdeel met sloep voor ca.20 personen, volledig verzorgd, vip-arrangementen voor 4 personen bij SC Heerenveen, een dagje met een skûtsje, een weekend kruiser, enz.enz.
Om +/- 19.00 uur treedt Baba Live op, in de pauzes zijn er podiummomenten, daarna treden Berend en Lotte op om +/- 20.00 uur.
Daarna trekking van de verloting met prijzen als: een fiets, vip-arrangement 4 pers, ballonvaart en nog vele ander fraaie prijzen.
Daarna, als alles uitgerekend is, wordt de totale opbrengst bekend gemaakt!
Vanaf ongeveer 21.00 uur treedt NNB op, zij sluiten de avond af. Al deze artiesten treden belangeloos op voor ALS! Verder willen wij nu al al onze sponsoren, vrijwilligers, lotenverkopers en verder iedereen die ons steunt, bedanken voor jullie bijdrage. Zie ook onze vernieuwde site: alsfriesland.nl.
Wij hopen dat jullie weer allemaal aanwezig zijn op zaterdag 18 juni. En….met z’n allen maken we er weer een geslaagde dag van!
Namens Stichting ALS Friesland,
Bauke, Jappie, Watze, Erik, Jan, Michel, Linda en Bas.
Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen