KV Irnsum no image

Gepubliceerd op 1 mei 2008 | door Redactie

0

Koninginnedag Senioren ledenpartij

de 1ste ledenpartij voor de senioren plaats. Met een lijst van bijna 30 deelnemers is het aantal kaatsliefhebbers nog niet spectaculair te noemen maar de Meivakantie is één van de oorzaken hierin.

Om 12.00 uur konden de kaatsers in 3 categorieën los en werd er leuk en soms wel erg spannend gekaatst. Bij de dames B werd er een individuele competitie gekaatst. De dames A kaatsten met de 3 parturen allemaal een keer tegen elkaar en bij de heren werd er een halve competitie afgewerkt.

Het was wel weer even wennen om meer dan 1 partij op het veld te staan en voor de opslagers was het helemaal pittig want er stond een stevige wind over het sportcomplex. Tussen de 2de en 3de omloop viel er een redelijke bui welke qua timing eigenlijk niet beter kon omdat het merendeel van de kaatsers net klaar was met de partij. 

 

 

Rond 16.30 uur konden de prijzen uitgereikt worden, Chinees bonnen en voor de 1ste prijs winnaars natuurlijk een krans, door voorzitter Peter Posthumus. De prijzen werden als volgt verdeeld: 

Dames B:
1) Hennie Boorsma
2) Antsje Spel
3) Gerry van der Berg


Dames A:
1) Lucy IJsselmuiden
Ekelien Steensma-Beimers 

Heren:
1) Peter Posthumus
Roel Elzinga
Bauke Nicolaï

2) Goos Keulen 
Peter Kant 
Klaas Riemersma 
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen