KV Irnsum no image

Gepubliceerd op 2 mei 2007 | door Redactie

0

Koninginnedag Senioren ledenpartij

….. werd gekenmerkt door een straf windje over het sportveld. Verder prachtig mooi weer en een behoorlijke lijst met kaatsliefhebbers.

De Senioren waren opgedeeld in 3 groepen te weten Dames A, Dames B en de Heren. Bij Dames A is het momenteel een wat mager aantal deelnemers. De groep van Dames B is behoorlijk groot en hun wens om in een eigen klasse te kaatsen kan dan ook op deze dag prima ingewilligd worden. De Heren hebben ook niet te klagen en daarom kan ook hier, net als bij Dames B, in 2 poules gekaatst worden. Dit beperkt direct het aantal omlopen wat altijd wel prettig is op een eerste ledenpartij.

Gedurende de dag blijkt toch wel dat de opslagers flink ‘aan de bak’ moeten om de kaatsbal een beetje fatsoenlijk in het perk te krijgen. Voordeel voor de perkspelers is dan weer dat ‘de boven’ wat gemakkelijker bereikt kan worden.

Helaas moet één van de Dames A halverwege de dag het veld verlaten met een verzwikte enkel. Aangezien deze dames allemaal in 2-tallen én in een competitie kaatsen, is bijloten geen optie. Gelukkig is er een enthousiaste toeschouwer die nog wel even een paar balletjes wil slaan.

Rond 16.45 uur worden de prijzen, waardebonnen Chinees restaurant Kota Radja te Grou, door voorzitter Peter Posthumus uitgereikt aan de volgende personen:

Dames A:
1) Christien de Vries
Anna IJsselmuiden

2) Dorien van Steen
Alida Miedema 

1ste prijs: Anna IJsselmuiden en Christien de Vries

Dames B:
1) Gerry v/d Berg
Siska Keulen

2) Liesbeth de Vos
Hieke Terra-Deelstra 

1ste prijs: Gerry v/d Berg en Siska Keulen

Heren:
1) Jeen ten Hoeve
Peter Kant
Riemer Zijlstra

2) Roel Elzinga
Klaas de Jong
Klaas Wiersma 


1ste prijs: Jeen ten Hoeven en Riemer Zijlstra (Peter Kant ontbreekt wegens werkzaamheden)
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen