Nieuws foto 0

Gepubliceerd op 25 april 2014 | door Redactie

0

Koningsdag is uitbundig gevierd op de basisscholen

De Koningsspelen op de St Radboudschool:
De kinderen van de St Radboudschool hadden in de week voor de koningspelen wel een héél bijzonder telefoontje… Niemand minder dan Koning Willem Alexander!! Hij was aan het wandelen geweest mét Maxima in de koninklijke bossen van Oranjewoud en was daar zijn kroon verloren!
Vandaag gingen we met alle kinderen op weg naar Oranjewoud om de kroon weer op tijd terug te vinden voor morgen; Koningsdag!!
Op een prachtige locatie hebben de kinderen een super leuke en actieve ochtend gehad!
Levend kwartet hebben ze gedaan, een speurtocht opzoek naar de kroon, levend bingo en de kinderen van de onderbouw hebben de speeltuin nog even bezocht! Natuurlijk was er ook tijd voor een versnapering.
We kijken terug op een prachtige, geslaagde dag op een unieke locatie!
Én onze Koning was érg blij met deze super speurneuzen! Hij is klaar voor de Koningsdag mét kroon!!

foto 0
foto 1

foto 2
foto 3
foto 4

foto 5

De Koningsspelen op It Tredde Sté:
Alle kinderen (ouders) hebben gehoor gegeven aan de oproep om vooral “in oranje” te komen vandaag. Fantastisch om te zien deze prachtige outfits…
Voordat de leerlingen de Koningssportdag beginnen, gaan ze eerst met de hele school aan tafel voor een goed en feestelijk ontbijt. Cruciaal om genoeg energie te krijgen om lekker te kunnen bewegen. Daarna wordt met de hele school  Doe de Kanga gedanst. Op het vrolijke en opzwepende nummer kunnen alle deelnemende kinderen met elkaar de spieren opwarmen voor de Koningssportdag. Vervolgens worden alle leerlingen in groepen ingedeeld voor sport- en spel activiteiten op het plein. Volgens een wasknijperprincipe kunnen per groep de spellen worden uitgevoerd…….het was een super geslaagde ochtend…..wat een feest!!

 DSC8160
 DSC8170

 DSC8195
 DSC8230

 DSC8234
 DSC8245
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen