Plaatselijk Belang

Gepubliceerd op 2 oktober 2017 | door Redactie

0

Korting voor vrijwilligers

De provincie Fryslân vindt dat vrijwilligers onmisbaar zijn voor de Fryske mienskip en geeft vrijwilligers de kans om gratis of met flinke korting een training of workshop naar keus te volgen. Zo hoopt de provincie Fryslân dat vrijwilligers met nóg meer plezier en voldoening hun vrijwilligerswerk kunnen doen. Dit aanbod geldt voor alle vrijwilligers: het soort vrijwilligerswerk of de hoeveelheid maakt niet uit.

Hoe werkt het? Vrijwilligers kunnen eenmalig een voucher inzetten voor een gratis training of workshop of een korting van €100,- . Vrijwilligers kunnen uit het Open Aanbod van vafryslan.nl een training of workshop uitkiezen. De trainingen en workshops die ‘meedoen’ zijn te herkennen aan het woord ‘Voucher’. Het aanvragen van een voucher is niet nodig, dit gaat automatisch.

Vul het inschrijfformulier in en vink onderaan het vakje ‘Ja, ik zet mijn voucher in!’ aan. Meer weten? Kijk hier. Nu de zomerperiode weer voorbij is, is hét moment aangebroken om gebruik te maken van de vouchers. Er staan diverse trainingen en workshops klaar op vafryslan.nl.

Het aanbod groeit continu dus houdt vafryslan.nl in de gaten. Meer informatie is ook te vinden op de website van Doarspwurk
Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen