KV Irnsum no image

Gepubliceerd op 25 maart 2003 | door Redactie

0

KVI sluit 2002 zonder problemen af

De veertien aanwezige leden waren getuige van een tamelijk snelle afhandeling van de agenda. Na circa 1,5 uur sloeg voorzitter Peter Posthumus voor de laatste maal met zijn ambtshamer op tafel. Ten aanzien van de verslagen over 2002 waren er een paar opmerkingen. Zo was verzuimd te melden dat de pupillenmeisjes tijdens een KNKB Afdelingspartij een keer in de prijzen waren gevallen.

Ook het financieel jaarverslag werd gepareerd met een opmerking. En wel over een aantal contributiebetalingen die nog niet waren geïnd. Het voorstel van de kascommissie was om het lidmaatschap van deze leden te beëindigen De voorzitter hield nog een slag om de arm. De reden hiervoor was dat de nota’s vrij laat waren rondgebracht. Het bestuur blijft echter waakzaam in deze.

Verder kwam ter tafel dat Grietje de Vries dit jaar voor de ‘kransencommissie’ een cursus gaat organiseren. Dat belooft wat voor de prijswinnaars! Een van die mogelijke prijswinnaars is Sander Karsten. Hij won namelijk de ‘Priis om ûtens’ over 2002. Ook was er een heuglijke mededeling over het verlengen van een sponsorcontract. De Verhoeve Groep blijft namelijk nog vijf jaar verbonden aan de kaatsvereniging. Er zullen nieuwe shirt worden aangeschaft met het nieuwe logo van de sponsor erop. Tot slot was er de mededeling dat Yge Damsma vorig jaar vier telegraafjes beschikbaar heeft gesteld. Deze gift is door het bestuur al vergeven aan de jeugdige koningen van de Merkepartij 2002.

En dan waren er mutaties in het bestuur. Jeltsje Spel nam na acht jaar (gedwongen) afscheid en ook Marisca Dalhuizen (zeven jaar lid) hield het voor gezien. Het bestuur kon Ekelien Beimers als nieuw lid in haar armen sluiten. Volgens de aanwezigen zit het met de kennis van het nieuwe bestuurslid wel goed. Deze heeft ze volgens intimi voldoende opgedaan bij haar vader, deze is al een kwart eeuw voorzitter van de kaatsvereniging te Akkrum.

Het bestuur lijkt dus klaar te zijn voor het nieuwe kaatsseizoen. Op 30 april a.s. wordt de eerste bal weer richting het perk geslagen. Verslagen van de partijen en ander nieuws kunt u dan weer lezen op deze website. Kritische volgers van dit nieuws hopen dan wel dat het nieuws ‘vers’ is. De beheerders van de Commissie JO en de redactie van de KVI zijn reeds in overleg om aan dit verzoek te voldoen.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen