Nieuws no image

Gepubliceerd op 10 juni 2010 | door Redactie

0

Laatste kans WK Voetbalpool: WIN 200,300 of 454 euro en steun ALS!!

Samen met een paar vrienden help ik mee aan het opzetten van een voetbalpoule. Een groot gedeelte van de opbrengst gaat naar het goede doel. Het andere deel zit in de pot en kun je uiteraard winnen!
Een goede vriend van ons lijdt aan de spierziekte ALS en heeft verschillende initiatieven opgezet om geld binnen te halen voor de Stichting ALS, waaronder deze. Voor het derde jaar achtereen wordt nu geld ingezameld door ALS Friesland, wat allemaal ten goede komt aan Stichting ALS Nederland. Er wordt veel wetenschappelijk onderzoek naar ALS gedaan, want er is nog steeds geen medicijn tegen deze spierziekte! We zouden het dan ook erg leuk vinden als jij zin hebt om mee te doen aan deze poule.

Wat kan ik winnen?
1e prijs: 454 euro
2e prijs: 300 euro
3e prijs: 200 euro

Waarom zou ik aan deze poule meedoen?
Dit is natuurlijk de allerleukste en beste WK-Poule te vinden op het internet.  Mede omdat het puntensysteem heel uitgebreid is. Je kan op meerdere manieren je punten bij elkaar sprokkelen. En niet te vergeten de Halve Garen houden je op de hoogte tijdens het toernooi!
Je kan hele dikke geldprijzen winnen (wees eerlijk, dat is wel heel leuk )
Je steunt het goede doel (Stichting ALS)
De tijd totdat je een wedstrijd kunt voorspellen staat nu op een uur van tevoren. Dat betekend dat je alle laatste ontwikkelingen mee kunt nemen in je voorspelling. Als van Ribery zich weer eens laat opfokken en tegen het rood aanloopt, kan je Frankrijk de volgende wedstrijd wel op verlies invullen in plaats van die nipte winst die je daarvoor had ingevuld.
Neem maar eens een kijkje op http://alsfriesland.nl/voetbalpool en we zien je inschrijving graag tegemoet!

Stuur deze mail gerust door naar collega’s, vrienden en familie!
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen