Bedrijven visitekaartje

Gepubliceerd op 5 februari 2010 | door Redactie

0

Lancering shirtwinkel

De site biedt behalve shirts ook andere artikelen aan voor zowel mannen en vrouwen maar ook voor kinderen en baby’s. Halvegaren specialiseert zich in woord- en beeldgrappen.

Het unieke van de winkel is dat je met de shirtdesigner zelf ontwerpen kan combineren met producten. Zo is het voor iedereen mogelijk om zijn of haar ideale combinatie samen te stellen. “Dat de site nu al erg in trek is blijkt wel uit de eerste bezoekersaantallen”, aldus Laarif. “In de eerste dagen hebben we bijna duizend unieke bezoekers mogen verwelkomen”. Den Dulk vult aan: “met name het zelf kunnen combineren van ontwerpen op een kledingstuk is een populair instrument”. Hierbij kunnen de bezoekers, naast de ontwerpen van Halvegaren, gebruik maken van een breed assortiment.

Halvegaren is onderdeel van Spreadshirt en werkt met hoogwaardige druktechnieken waardoor de ontwerpen in de beste kwaliteit op het shirt komen. De Jirnsumer ondernemers creëren wekelijks nieuwe ontwerpen en bieden deze aan voor een eerlijke prijs. De producten die te koop zijn variëren van t-shirt, truien, sweaters en ondergoed tot tops, jacks maar ook slabbetjes en mokken. Wie op zoek is naar een leuk cadeau voor kinderen, familie, vrienden of bekenden, of toe is aan iets nieuws, kan vanaf nu terecht op www.halvegaren.nl

visitekaartje
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen