Nieuws

Gepubliceerd op 10 februari 2017 | door Redactie

0

Leer beter schrijven en fotograferen in 1 avond

“Ik ben niet zo’n schrijver…” of “Mijn foto’s mislukken toch altijd…”

Maak jij één van bovenstaande opmerkingen ook wel eens? Of misschien wel beide? Op dinsdag 28 februari, gaan wij van jirnsum.com en De Stim fan Jim daar verandering in brengen! We geven je tips en trics voor het schrijven van een leuk artikel, en leren je mooie foto’s maken, gewoon met je smartphone. Allemaal in één avond, en het wordt nog gezellig ook!

Waarom we dit doen?

De Stim fan Jim en Jirnsum.com zijn media voor en door Jirnsummers. Veel verenigingen, organisaties en ondernemers publiceren en adverteren bij ons. Zo kunnen ze ontzettend veel Jirnsummers bereiken. Maar dat werkt alleen, als er regelmatig iets nieuws te lezen is. En dat kan wel een tikkie beter…

Maar ik heb helemaal geen tijd om stukjes te schrijven!

Dat snappen we. En wij van de redactie kunnen ook niet overal zelf bij zijn. En dus willen wij je helpen en inspireren. In één avond krijg je genoeg handvaten om snel een informatief en goed leesbaar stukje te schrijven. Zonder foto krijgt je artikel weinig bekijks, en dus leren we je ook nog een passende, opvallende foto te maken.

En hoe doen jullie dat dan?

Dat gaan we niet zelf doen, we hebben er professionals voor uitgenodigd. Karen Bies, journalist en presentator bij Omrop Fryslân en columnist bij cultureel tijdschrift De Moanne, vertelt je alles wat je wilt weten over schrijven. En kunstzinnig vakfotograaf en voormalig inwoner van Reduzum Yvonne Bleijinga van eYeCatch fotografie  geeft en korte workshop “beter leren fotograferen met je smartphone”. Uiteraard gaan we beide disciplines ook even oefenen.

Daar wil ik bij zijn!

Natuurlijk 😉 En daarom ben je van harte welkom op dinsdag 28 februari, van 19.30 tot 22.00 uur, in MFC It Kattehûs. Deelname is  gratis, en natuurlijk zijn er koffie/thee en koekjes en een borrel na afloop! Geef je je wel even op? Graag voor 20 februari op redactie@jirnsum.com. Voorkennis is niet nodig, een smartphone wel en een laptop of tablet kan handig zijn, maar pen en papier volstaan ook.

Zien we je dan!

Arjanne, Dorien, Rienk en Siep van www.jirnsum.com

Carla, Elsbeth en Grietsje van De Stim van Jim
Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen