Nieuws no image

Gepubliceerd op 20 januari 2003 | door Redactie

0

Leerlingen It Tredde Sté vallen in de prijzen

Op 15 januari jl. deed een damteam mee aan een toernooi voor basisscholen in Friesland. Dit toernooi is direct na de zomervakantie gestart en er deden 98 teams aan mee. It Tredde Sté had twee teams ingeschreven. Na 4 vier voorrondes werd op 11 december in Leeuwarden gestreden om een plaats in de finale Team 1 pakte na een spannende strijd nipt een finaleplaats. Op woensdag 15 januari jl. was de finale in het MFC te Ureterp. Er waren 3 poules met ieder 6 teams. Team 1 speelde in de B-poule en werd 3e!

De grootmeesters in wording, Albert Buursma, Henk Kant, Tjibbe Relyveld en Jonathan Schuringa hebben er vijf prima wedstrijden gespeeld. Een geweldige prestatie, mede dankzij de inzet en de lessen van meester Otto de Jong. De school kreeg een mooie beker en de jongens ieder een leuk aandenken.

De kinderen van groep 3, 4 en 5 deden in november mee aan een verkeersprijsvraag. De verkeersprijsvraag was in de vorm van een kleurplaat gegoten. De leerlingen moesten alle voetgangers en fietsers kleuren die een fout maakten in het verkeer. Alle scholen in Friesland konden meedoen. De hoofdprijs voor groep 4 viel in de Drachtster Compagnie en de hoofdprijs in groep 5 in Munnekeburen. Joshua Wesselink van It Tredde Sté heeft de eerste prijs gewonnen, een schitterende step. Deze werd hem vorige week donderdag uitgereikt.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen