Nieuws

Gepubliceerd op 15 maart 2016 | door Redactie

0

Lentecolumn; L’arrivée!

Lente!! Eindelijk is het zover! De lente is begonnen! Afgelopen weekeinde dacht ik ook al dat het moment dáár was, maar er ontbrak toch nog iets. Eenden had ik achter elkaar aan zien vliegen, de Merenloop was geweest, het eerste ‘Fryske Ljipaai’ was gevonden en knetterende snoeizagen hadden de serene rust al doorbroken op zondagochtend.
Toch had ik niet het echte lente-gevoel. In de kleedkamer van de F-jes kwamen nog maillots tevoorschijn en wedstrijden zaten op de wip van wel-of-niet doorgaan vanwege de kou.. Mijn ‘greide-hert’ klopte niet sneller, want die heb ik niet. Echter, dit was wel doorslaggevend voor mijn échte lente-gevoel; De Kening fan’e Greide. Hij is terug! Amalia heeft haar reis volbracht en weet ook als echte Kening wanneer het lente is. Van Senegal tot Britswert. BAM!! L’arrivée. Nu kunnen we weer vooruit kijken, richting Rokjesdag, kan niet wachten.

SH

DSC_0785
Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen