Aanpassen no image

Gepubliceerd op 27 mei 2008 | door Redactie

0

Lidmaatschap

Zoals de meeste verenigingen heeft ook Plaatselijk Belang Jirnsum leden. Dit lidmaatschap is uiteraard – zoals bij alle verenigingen – niet kosteloos.

Op de algemene jaarvergadering van februari 2002 heeft de vergadering ingestemd met een verhoging van het lidmaatschap. Vanaf 2002 betaalt een lid (huishouding) € 4,50 per jaar. Voor 65-plussers is dit bedrag vastgesteld op € 2,50. Op advies/verzoek van de leden wordt met ingang van het jaar 2002 de contributie in april/mei geind.

Het lidmaatschap voor de 65-plussers wordt stapsgewijs gelijkgetrokken met het ‘normale’ lidmaatschap. Dit houdt in dat men in 2002 € 3,50 en in 2003 € 4,50 gaat betalen.

Waar gebruiken wij uw lidmaatschapsgeld voor? Ieder jaar gaat er een vaste bijdrage naar de speeltuincommissie, het documentatiecentrum en De Stim fan Jim. Ook worden bepaalde organisaties gesponsord wanneer hier noodzaak toe is. In 2001 is veel geld gestoken in de werkgroep die bezig is geweest om het Dorphuis een doorstart te laten maken. Ook is in 2001 de Nederlands Hervormde Kerk van lampen voorzien. Deze zetten de kerk in de avonduren in een mooi kunstlicht. In voorgaande jaren heeft Plaatselijk Belang geld gestoken in het project ‘Dorpsvernieuwing’ en niet te vergeten het project ‘Jopla’.

Het bestuur en de leden van Plaatselijk Belang gaan voor een leefbaar ‘Jirnsum’. Vindt u dit ook belangrijk en bent u nog geen lid? Meldt u dan nu aan bij het bestuur!

 

INFOMAPPEN

Zoals u wellicht weet krijgen nieuwe bewoners van Jirnsum een informatiemap over de bestaande verenigingen, instellingen, middenstand, kerken en andere belangrijke zaken in Jirnsum.

Als bepaalde informatie niet meer actueel is vragen wij de betreffende bestuurders dit te aan te passen en opnieuw de juiste informatie (in 20-voud) aan te leveren bij Harm van der Meer, Kerkebuurt 15 te Jirnsum.

Wij zorgen er dan voor dat de nieuwe bewoners een geactualiseerde infomap ontvangen.

Natuurlijk ontgaat het Plaatselijk Belang wel eens dat er nieuwe inwoners in Jirnsum zijn gekomen. We stellen het daarom ook op prijs dat we signalen ontvangen als Jirnsum verrijkt is met nieuwe inwoners.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen