Nieuws

Gepubliceerd op 17 mei 2015 | door Redactie

0

Mama Café start in Jirnsum

Op 27 mei zal er voor de eerste keer een Mama Café worden georganiseerd in Jirnsum. Een Mama Café is een ontmoetingsplek voor jonge (aanstaande) ouders en kinderen t/m 4 jaar uit de omgeving Jirnsum, Grou, Akkrum.

Het Mama Café wordt georganiseerd omdat er vraag is naar een ontmoetingsplek. Het moederschap is heel bijzonder en mooi, maar het brengt ook veel emoties en onzekerheden met zich mee. Toch is de drempel om advies te vragen aan een deskundige soms te hoog of te duur.

Tijdens het Mama Café ontmoet je andere jonge (aanstaande) ouders en kun je ervaringen met elkaar delen. Daarnaast kun je terecht met al je vragen over de opvoeding en gezondheid van je baby en jezelf tijdens en na de zwangerschap. Ook kun je je baby wegen. Bovendien nodigt het Mama Café iedere maand een gastdeskundige uit om een gratis workshop te geven. Zo zal er bijvoorbeeld een keer een klassiek homeopaat komen, een borstvoedingskundige, een draagconsulente, noem maar op.

Voor de peuters die meekomen wordt er wat leuks georganiseerd en je peuter kan gratis geschminkt worden.

Het eerste Mama Café vindt plaats op woensdagochtend 27 Mei 2015, van 9.30 tot 11.30 uur, en is gratis toegankelijk. De eerste gratis miniworkshop is baby- en kind gebaren. Daarnaast kun je kennis maken met de deskundigen en organisatoren Jolanda Beuger, mensendieck therapeute en cursusleidster zwanger totaal, Misa Halčáková, docent baby- en kindgebaren en Diana Paulusma, eigenaresse van praktijk Diana voor moeder en kind. Alles tijdens het Mama Café is gratis behalve je eigen consumptie.

Het Mama Café is een initiatief van Praktijk Diana, voor moeder en kind en wordt mede mogelijk gemaakt door Café de 2 gemeenten.

Meer informatie over het Mama Café is ook te vinden op www.praktijkvoormoederenkind.com.

Mama Cafe
Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen