Plaatselijk Belang no image

Gepubliceerd op 18 mei 2005 | door Redactie

0

Marketingplan over Recreatie & Toerisme

Vanuit de inhoud van de dorpsvisie wil Plaatselijk Belang inhoud geven aan de wensen en ideeën op toeristisch, recreatief en cultureel gebied. De einddoelen staan al in de dorpsvisie, echter de tussendoelen en middelen moeten nog worden gedefinieerd en uitgewerkt.

Daartoe zullen een aantal genodigden een paar workshops bijwonen. Doel is te komen tot een marketingplan aan de hand waarvan een nog te completeren werkgroep de uitvoering voor haar rekening gaat nemen. In deze werkgroep zitten nu uitsluitend twee bestuursleden van Plaatselijk Belang.

Niet alleen de genodigden zorgen voor input, ook zal het bureau met de student een enquete afnemen aan circa 150 toeristen of dagjesmensen in Jirnsum. En er zal een grote enquete in de gemeente Boarnsterhim komen. Hieraan zullen ongeveer 500 personen of instellingen mee gaan doen.

Het project moet te zijner tijd vanuit twee invalshoeken worden opgeleverd: met – waar velen op rekenen en wat cruciaal is voor de ontwikkeling van Jirnsum – een ‘ja’ van het Friese Merenproject en één zonder een (voorlopige) ‘ja’. De financiering van het marketingplan komt uit de gemeentelijke pot ‘Kleine recreatieve voorzieningen.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen