KV Irnsum no image

Gepubliceerd op 19 augustus 2002 | door Redactie

0

Merkeparade KV Irnsum

nou helemaal niet zo leuk. Standaard gaan de winnaars van de 1e prijs met een trekker en wagen door het dorp om de overige dorpsgenoten ook mee te laten genieten van hun overwinning. Dit geheel wordt dan altijd opgeluisterd door een dweilorkest om het allemaal nog iets meer sfeer te kunnen geven.

Helaas is dit niet het geval geweest op zondag 18 augustus j.l.. Door een interne communicatiestoring bij de Galgelappers, het dweilorkest van KV Irnsum dit jaar, stonden de geleerden op zaterdag al klaar om hun optreden te verzorgen. Dit was niet de bedoeling natuurlijk want de Merke Kommissie had al een mooi orkest weten te regelen namelijk de Swalkers. Zij waren ook al met de dorpsgenoten onderweg van het matinee naar het sportveld en speelden ook op het sportveld nog een aantal meezingers.

Na veel heen en weer gepraat konden wij het niet voor elkaar krijgen om de Galgelappers duidelijk te maken dat wij echt de zondag hadden afgesproken. Zij waren ook niet bereid om enige concessie te doen om dan toch te regelen dat ze bij ons zouden zijn na de Merke keatspartij van de senioren. De Swalkers zijn toen ook benaderd, onze dank voor de bemiddeling van de Merke Kommissie in deze, maar konden niet aanwezig zijn op deze dag.

Kortom, een kater voor de Kaatsvereniging. We hebben dan ook besloten om helemaal niet door het dorp te gaan aangezien je met alleen een trekker en wagen niet genoeg aandacht trekt om de mensen naar de straat te krijgen. Eén keer en nooit weer en we gaan dan ook ons best doen om het volgend jaar goed te maken.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen