Nieuws no image

Gepubliceerd op 13 augustus 2002 | door Redactie

0

Merkestunts 2002 (2)

Afgelopen zaterdagavond werden de inwoners van Grou en de politie reeds ‘geplaagd’ door een aantal leden van de Stuntcommissie. Zij reden enigszins provocerend en aandacht trekkend met een tractor door het dorp. Hier en daar werd de indruk gewekt dat ze iets wilden meenemen. Echter schijn bedriegt. Het ging deze avond alleen (?) om de inwoners van de gemeentelijke hoofdplaats te herinneren aan de naderende Jirnsumer Merke.

Toch heeft de Stuntcommissie iets met Grou, of Gr**w zoals ze het zelf noemen. Vorig jaar mislukte het wegnemen van het Skûtsjemonument. Dit zit de heren niet lekker. Het kan dus best zijn dat de voornoemde afleidingsmanoeuvre bewust gecreëerd is om andere leden in alle rust het daadwerkelijk plan te kunnen laten uitvoeren.

We zullen het afwachten. Zaterdag tijdens de Merkeparade wordt alles duidelijk. Dan kunnen we ook waarnemen of het herendispuut IKWSS een stunt heeft uitgevoerd. Ondanks de verveldende nasleep van 2001 gaan ze dit jaar misschien wel weer een ludieke actie op touw zetten.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen