Nieuws

Gepubliceerd op 16 augustus 2002 | door Redactie

0

Merkestunts 2002 (3)

De Zendmast, waar de stunt is uitgehaald, is al vaker het toneel geweest voor een actie. Jaren en jaren terug was het de huidige 35+generatie die er een groot doek in hadden gehangen. Dat haalde toen de regionale pers.

Ditmaal hangt op ca. 50 meter hoogte een doek met de tekst ‘We gaan weer naar school’. Hoewel de tekst niet helemaal zichtbaar is, verraden de grootte en de kleur dat het om de bewuste boodschap van 3V0 gaat. De actievoerders hebben dus gemeend dat hier wel eens extra aandacht aan kan worden besteed. Veiligheid gaat immers voor alles, al druist het beklimmen van de zendmast daar een beetje tegen in. Maar toch …


Over de acties die de leden van de Stuntcommissie hebben uitgehaald bestaat nog enige onduidelijkheid. Niet bij de heren zelf, maar wel bij de nieuwsgierige dorpsgenoten. De leden willen graag doen geloven dat het weer iets met Grou te maken heeft. Zaterdagochtend wordt alles duidelijk.

Wat wel vaststaat is dat bijna alle leden van de Stuntcommissie de komende dagen hun roes kunnen uitslapen in het “Jirnsum Heineken House’ aan de Douwemastrjitte. Het is hun uitvalsbasis. Tegen een originele vergoeding (een kistje Heineken Pils) ontvangt de gastheer van de woning zijn commissieleden.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen