Nieuws

Gepubliceerd op 9 december 2015 | door Redactie

0

Met de paardentram naar de kerstmarkt

Op zondag 13 december van 13:00 – 18:00 is alweer de 6de editie van de gezellige kerstmarkt in Jirnsum. U kunt ditmaal terecht op maar liefst 9 verwarmde locaties. Toegang is gratis. Onder het genot van een warme chocolademelk, glühwein of een lekkere kom warme snert kunt u gezellig rondneuzen langs de vele kraampjes die te vinden zijn in Café De Fantast, De 2 Gemeenten, het Parochiezaaltje en het dorpshuis “It Kattehûs”.

”It Nivelhûske van het Thomashuis, Atelier Oleanders, Frits koopcentrum en de Rooms Katholieke kerk openen hun deuren. Daarnaast kunt u genieten van muzikale optredens in o.a. de Fermanje.

De kerstmarkt biedt met zo’n 60 standhouders een ruim assortiment aan, kerstdecoraties, woonaccessoires, brocante en cadeauartikelen voor in en om huis. Er zijn ook sieraden, meubels, kleding, vogeltaarten, geurtjes en nog véél meer!

Voor de kinderen zijn er leuke activiteiten, zoals schminken, glittertattoos, een photobooth, sjoelen, pony rijden en piepschuim figuren opschilderen. Dit jaar is er ook weer een verloting voor jong en oud waarmee mooie prijzen zijn te winnen.

Ook kunt u extensions laten zetten, een reis laten boeken en genieten van een modeshow. En natuurlijk zijn er kerstbomen te koop!

Zin in wat lekkers? De gerookte paling, kip & rib en oliebollen zijn dit jaar van de partij!

Er is speciaal vervoer tussen de verschillende locaties: een paardentram. U kunt geheel gratis een prachtig kerstritje maken door Jirnsum langs alle locaties. Zo zult u bij slecht weer nog lekker droog overkomen. In het programmaboekje staan alle locaties, optredens en activiteiten. Zo hoeft u niks te missen!

 

 
Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen