Nieuws no image

Gepubliceerd op 26 augustus 2002 | door Redactie

0

Molehiem krijgt ‘oude sfeer’ weer terug

De vereniging Camping Molehiem heeft de camping formeel overgedragen aan de nieuwe eigenaar, PT ’94. Zo is nu de beheerder van de camping, mevrouw Kampstra, in dienst van dit bedrijf. De heer Kampstra, die zijn vrouw in raad en daad bijstaat, geeft aan dat het oude gevoel van saamhorigheid, een goede sfeer en betrekkelijk rust na twee rumoerige jaren weer zijn intrede heeft gedaan.

En dat laatste geeft de Kampstra’s een goed gevoel. “Je kunt immers na een mindere boodschap niet al te lang bij de pakken gaan neerzitten. We moeten er met z’n allen voor zorgen dat we de laatste jaren de voor Molehiem kenmerkende sfeer terug krijgen en behouden. Ik merk dat we dit seizoen weer een goede stap in die richting hebben gezet”, aldus de heer Kampstra.

Goede berichten dus van de Jirnsumer camping, waar de lichte leegloop van de laatste twee jaar weer enigszins teniet wordt gedaan. Ruim 90% van de vaste plaatsen is weer bezet en Kampstra heeft goede hoop dat dit spoedig zal oplopen. Ook de passanten weten de camping nog steeds goed te vinden. Recreanten met een klein vaartuig en/of tent doen Molehiem nog regelmatig aan.

Want Molehiem biedt in de ogen van de Kampstra’s nog steeds waar het bekent om staat: genieten van de rust, een goede uitvalsbasis om te fietsen, vissen en watersport te bedrijven én – last but not least – het gevoel voor veel (vaste) gasten om ook hier ‘thuis’ te zijn.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen