Nieuws no image

Gepubliceerd op 23 september 2010 | door Redactie

0

Monstertrucks komen in Grou

Stuntshow
Het belooft een bloedstollend spektakel te worden met salto’s draaiende auto’s, razende quads, motoren die meterslange en hoge sprongen maken en dwars door vuur voorbij stuiven. Naast snelheid zien we ook pure behendigheid. Zo zal Gino met een auto op twee wielen rijden alsof het niks is. Ook worden er levensgevaarlijke stunts uitgevoerd met voertuigen welke dwars door de ‘wall of fire’ voorbij ‘vlammen’. Het team is dus allround en is dan ook werkzaam voor films en televisieseries. Nu kan het publiek de stunts live aanschouwen in een 90 minuten durende show.

Monster-trucks
Alles verpletterend, vijf ton zwaar en reusachtig zijn de Monster Trucks. Met hun twee meter hoge wielen en 1400 pk, verpletteren de kolossale gevaartes normale auto’s alsof het speelgoedauto’s zijn. De Madfruit maakt metershoge sprongen. Nieuw is The Flying Dragon. Een enorm gevaarte met een motor van 1600 Pk welke fantastische sprongen maakt!

Ondanks veel training en calculaties zijn de stunts levensgevaarlijk. Teamleider Gino Winter kan de breuken en kneuzingen die hij in zijn 30-jarige loopbaan heeft opgelopen al niet meer tellen.
Winter is de leider van het gezelschap. Hij trad als vierjarige al op met zijn motorfietsje in de Helldriver Show van zijn opa Fredy Winter. Zoon Peter (15) is nu al een ware stuntman. Jongste telg Kelly (3½ jaar) mag ook al een rondje meerijden op haar quad. De groep bestaat dan ook vooral uit familie versterkt door een aantal gaststuntmannen.

Locatie, data en tijden
Grou – Parkeerterrein van het Aquaverium (de Finnen)
Dinsdag 28 september – aanvang 19.30 uur

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa die vanaf 60 minuten voor aanvang geopendis. Toegangsprijzen zijn tussen de € 12,= en € 17,=.
Kijk ook op www.stuntmovieproduction.com!

Korting op een kaartje!
Tegen inlevering van dit artikel aan de kassa ontvangt u TWEE EURO KORTING op een entreebewijs. Niet geldig in combinatie met andere kortingen en of acties! Ook is er een kortingsbon te vinden op de website www.stuntmovieproduction.com
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen