Nieuws no image

Gepubliceerd op 27 november 2002 | door Redactie

0

Nieuw bedrijf probeert bijzondere markt te veroveren

We hebben het dus over het bedrijf ‘Lace VOF’. De onderneming houdt zich bezig met de handel in lingerie en aanverwante artikelen. De ondernemers achter dit bedrijf zijn Sietske van der Bij-Elzinga en Cheril Miedema-Kruithof. Eerstgenoemde beschikt volgens verkregen informatie over de knowhow plus enige ervaring, de tweede vennoot heeft de vereiste papieren.

In het weekend van 6 tot en met 8 december a.s. hopen ze hun eerste waar te verkopen. En wel in het summum van erotisch Nederland: de Kamasutra-beurs te Amsterdam. Niet de eerste de beste plaats om te beginnen dus. Sietske ervaart dit echter als positief: “Vijf jaar geleden heb ik voor het laatst op een soortgelijke beurs gewerkt en bij ieder bezoek ontmoet ik weer dezelfde mensen (strippers, standhouders, organisatie), die je nog steeds kennen en ook altijd weer belangstelling voor je hebben”.

Naast de groots opgezette beurzen (‘Kamasutra’ en ‘Extravaganza’) staan ze ook op iets kleinere. Sietske: “Totaal zijn we 40 weekenden per jaar te vinden op een beurs. En dan zijn er natuurlijk nog de thuisparty’s”, vervolgt Sietske.

De beide vrouwen opereren nu nog vanuit huis. “Maar we hopen in de toekomst wel een eigen winkeltje te openen en daarnaast beurzen te blijven doen. Dit is wel een keiharde wereld, maar de ontzettend sterke band die je met dit erotische wereldje opbouwt blijft voor langere tijd bestaan”, aldus vennoot Sietske.

Het bedrijf is ook voornemens om als participant aan de Jirnsumer website verbonden te worden. “Goed voor de reclame”, aldus vennoot Sietske. Voor wie zijn nieuwsgierigheid nu al niet kan bedwingen is de beurs in Amsterdam een uitkomst om kennis te maken met ‘Lace’. Iets dichterbij kan ook. Op 10,11 en 12 januari 2003 staan ze in de Martinihal te Groningen.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen