Nieuws no image

Gepubliceerd op 12 april 2002 | door Redactie

0

Nieuw kaatsseizoen voor de deur

Naast 9 bestuursleden waren er 24 leden getuige van deze vergadering. Hieronder vindt u een overzicht van de noemenswaardige punten uit de notulen en enkele zaken t.a.v. het komende seizoen.

Bestuurswisselingen
Jaap de Jonge treedt na 12 jaar verdienstelijk voorzitterschap af. Peter Posthumus zal zijn plaats overnemen. Peter kreeg tijdens de vergadering de voorzittershamer van Jaap overhandigd. Verder treedt Jeltsje Spel af als secretaris en zal vervangen worden door Hinke van Steen. Jeltsje zal als algemeen lid verder gaan in het bestuur. Paul Ysselmuiden tenslotte zal voortaan als “algemeen bestuurslid” van de KV Irnsum door het leven gaan.

Uitreiking “Priis om Utens”
Dit jaar is de eerste prijs gewonnen door Irma Karsten met in totaal 15 punten. Anno Wijtsma en Ilona Stoker eindigden op een gedeelde tweede plaats. Irma ontving voor deze knappe prestatie de wisselbeker. Ook namens de redactie van harte gefeliciteerd !!

Nieuwe sponsors
Er zijn een aantal nieuwe sponsors aangetrokken te weten de Promarkt (senioren), Transsportbedrijf K. de Jong (jeugd), Restaurant It Foarunder (jeugd).

Gele en Rode kaarten
Scheidsrechter zullen dit seizoen voor bepaalde klassen bij wijze van experiment gebruik gaan maken van kaarten (vgl. voetbal). Dit zal overigens niet het geval zijn bij de competitie- en ledenwedstrijden van de Jirnsumer vereniging.

Het kanon
De kaatsvereniging beschikt over een heus ‘kanon’. Dit wapen, welke betaald is van de opbrengst van het Jubileumfeest, kan dit voorjaar waarschijnlijk op het veld worden gebruikt voor trainingsdoeleinden. De kersverse voorzitter Peter Posthumus zal het ding eigenhandig demonstreren. Als dat maar goed gaat…………

Groen groen groen
Ook dit seizoen heeft de kaatsvereniging weer doorlopend groen nodig voor het maken van kransen. Dus heeft u zelf coniferen of kunt u op een andere manier aan groen van deze struik komen, neem dan contact op met Peter Posthumus of een ander lid van het bestuur.

Merke prijzen
Ieder jaar wordt er geprobeerd om leuke en originele prijzen aan te schaffen voor de jaarlijkse Merke partij. U kunt hier lezen welke voorstellen er zijn gedaan. Geef ook uw mening !!

De volledige notulen en overige informatie vindt u op de site van KVI.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen