Nieuws no image

Gepubliceerd op 8 februari 2006 | door Redactie

0

Nieuwe cursussen bij Kat en Mûs

De kennismakingscursus is bedoeld voor de onervaren computergebruiker. De grootste groep cursisten in 2005 was tussen de 50 en 60 jaar. Enkele waren jonger maar ook enkele 70 plussers hebben met succes deze leuke cursus afgerond!
De volgende personen traden in 2005 op als cursusbegeleider of "docent": Richtsje Stornebrink, Niek Haringsma, Robert Nugteren, Marianne Nugteren, Koos Stornebrink en Rienk de Vries.

Hoewel het intro misschien anders doet vermoeden, zullen we ook in 2006 weer enkele kennismakingscursussen organiseren. Er zijn blijkbaar nog steeds veel Jirnsumers die daar behoefte aan hebben. Daarnaast beginnen we dit jaar met de volgende nieuwe cursussen:

– Internet en email
– Tekstverwerking met Word
– Bewerken van digitale foto’s
– Rabobank internetbankieren

Met uitzondering van de cursus “Rabobank internetbankieren” waren alle cursussen in een mom van tijd volgeboekt. Gezien de grote vraag is de kans groot dat deze cursussen in het najaar van 2006 of het voorjaar van 2007 nogmaals worden georganiseerd.

Werk aan de winkel dus voor de organisatie van Kat en Mûs: cursisten werven, docenten inplannen, cursusinhoud bepalen, presentatie- en lesmateriaal maken en aanschaffen, en niet te vergeten het lesgeven zelf op de woensdagavond. Vanavond om 19:30 uur begint de eerste cursus van 2006 “Internet en email” onder leiding van Richtsje Stornebrink en Rienk de Vries.

Als de deelnemers net zo enthousiast zullen zijn als ze het afgelopen jaar waren, dan beloofd het weer een leuk jaar te worden. Twijfel je ook al een tijdje of je de stap zult wagen? Aarzel dan niet langer en schrijf je in voor een cursus. In de Stim van Jim van deze maand staat een opgaveformulier. Ook op deze website zal er binnenkort weer een mogelijkheid zijn om je op te geven. Dit doen we eerst nog niet om de niet-computergebruiker ook de gelegenheid te geven zich in te schrijven.

Enkele cursusboeken
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen