Nieuws

Gepubliceerd op 4 maart 2015 | door Redactie

0

Nieuwe website Jirnsum.com

De nieuwe website is een feit! In samenwerking met “de Staat van Creatie” is de redactie van Jirnsum.com er in geslaagd een hagelnieuwe website de lucht in te schietenNa vele avondjes zwoegen en zweten is het uiteindelijke resultaat een eenvoudige en duidelijke website waar Jirnsum de nodige jaren plezier van zal hebben.

Op de jaarvergadering van Plaatselijk Belang Irnsum is deze gelanceerd en voor het eerst zichtbaar voor de gebruiker. Na een korte inleiding van (aftredend) redactielid Sigrid Nugteren werd de website getoond en klaar voor gebruik geacht. Onmisbaar in deze is dat de site zowel op desktop, laptop, tablet en smartphone uitstekend te raadplegen is: responsive, zoals dat heet. Een daverend applaus van de aanwezigen was haar deel (en uiteraard haar mede redactieleden).

Ook middels deze nieuwe website zal de redactie de Jirnsumer bevolking op de hoogte houden van het reilen en zeilen in Jirnsum.

Als u als Jirnsumer nog nieuwswaardige feiten wilt delen met uw medeburgers, schroom dan niet en mail deze naar redactie@jirnsum.com.

De redactie van Jirnsum.com behoudt zich het recht voor bijdragen te weigeren, in te korten of te wijzigen.

 

DSC_0750

DSC_0752

 
Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen