TV Eernum no image

Gepubliceerd op 5 maart 2012 | door Redactie

0

nieuws februari 2012

Voor de jeugdleden willen we graag nieuwe mininetten, een aantal startersrackets en ballen aanschaffen. Daarvoor gebruiken wij de opbrengsten van de Poiesz jeugdsponsoractie! Op zaterdag 25 februari jl. stonden we met 13 kinderen in de Akkrumer Poiesz-winkel om zoveel mogelijk jeugdsponsormunten te verzamelen. Doet u ook mee? Dat kan nog tot eind maart. Onze koker mag heus heel vaak gevuld worden.

~-~
Alle leden hebben onlangs de lesindeling ontvangen. De volwassen leden trainen om de week. Tussendoor, in de loop van het jaar, willen we graag een aantal toernooien organiseren. We zouden het fijn vinden om binnen ons ledenbestand meedenkers en –regelaars te vinden voor het organiseren van toernooien, zowel voor volwassenen als voor kinderen. Wie dit leuk vindt, kan contact opnemen met een van de bestuursleden.

~-~
Nijpend is en blijft het tekort aan een aanstaande penningmeester voor onze vereniging! Zonder penningmeester kan onze vereniging niet bestaan! Mocht puntje bij paaltje komen en moeten we een penningmeester inhuren, dan zal de contributie ook gelijk enorm stijgen omdat we dan salariskosten moeten betalen. Wie o wie? Hopelijk zien we bij de komende ledenvergadering een aanstaand bestuurslid… Natuurlijk zal er sprake zijn van een warme overdracht van taken.

~-~
Op dinsdag 6 maart aanstaande is de jaarlijkse ledenvergadering. Ter herinnering hierbij nogmaals de agenda.

~-~
Tot slot een paar wist-u-datjes:
• wij super-sponsor-leden hebben, die een deel van de zaterdag voor de vereniging ‘yn it spier’ waren in de Poiesz? Dit zijn Wietske, Rianne, Geeske, Auke, Jelmer, Wilko, Ronald, Rick, Peter, Max, Lammert, Kaj en Luke Gill. Bedankt daarvoor!
• deze jeugdleden in supermooie shirts waren gehuld, gesponsord door Administratiekantoor Visser & Hottinga?
• De jeugdleden fanatiek jeugdmunten inzamelen? Tussenstand: Rianne leverde 50 munten in, Rick 91 en Ronald maar liefst 450!
• er in 6 uur tijd in Akkrum 68 mensen hebben geprobeerd te raden naar hoeveel tennisballen wij in de manden hadden gestopt?
• het in totaal 139 ballen ging?
• niemand dit aantal helemaal goed had, maar dat we héél binnenkort wel degene die er het dichtstbij zat gaan bekendmaken en met een bon van € 10,= gaan blij maken? Hou daarom  www.jirnsum.com in de gaten.

Zover het nieuws van onze kant, met vriendelijke groet,

Knipsel2 Knipsel1
 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen