Plaatselijk Belang no image

Gepubliceerd op 5 januari 2010 | door Redactie

0

Nieuws Plaatselijk Belang januari 2010

We kunnen dit jaar beginnen met goed nieuws! Theo Damsma en Diana Paulusma-Wels zijn bereid gevonden een rol te gaan spelen binnen PBI. Theo Damsma wordt bestuurslid en Diana Paulusma-Wels gaat werkgroepachtige klussen doen.

Hiermee zijn we nog niet op de gewenste sterkte… We zijn op korte termijn op zoek naar een voorzitter en nieuwe werkgroepleden. Wat dat allemaal inhoudt leggen we graag uit. Dat kan persoonlijk, maar ook door eens vrijblijvend aan te schuiven bij een bestuursvergadering.
Zet uw goede voornemens om in daden en informeer eens naar de mogelijkheden om een steentje bij te dragen aan het verbeteren van ons dorp. Jong of oud, denkers of doeners, iedereen is van harte welkom!  

We hebben ons voorgenomen elk jaar tenminste één zichtbare activiteit te ontplooien. Er zijn namelijk geluiden dat de activiteiten van PBI teveel op de lange termijn zijn gericht. Ideeën voor kleine projecten, die best wat mogen kosten, zijn uiteraard welkom. Uitgangspunt is dat ze de leefbaarheid van Jirnsum bevorderen.

 

De jaarvergadering is vastgesteld op woensdag 10 maart a.s. (aanvang 20.00 uur in MFC It Kattehûs). De agenda voor deze vergadering en de jaarverslagen worden in het februarinummer van de Stim fan Jim geplaatst. Deze kunt u dan meenemen naar de vergadering.

 

Met vriendelijke groet,

 

Namens het bestuur,
Koos Stornebrink,
Secretaris PBI (secretaris.pbi@gmail.com)

 

 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen