Festiviteiten Kommisje

Gepubliceerd op 1 mei 2015 | door Redactie

0

Nieuws van de FK

Nieuws van de Festiviteiten Kommisje

Verslag Koningsdag 2015
De weersverwachting voor Koningsdag was dit jaar niet positief. Gelukkig viel het uiteindelijk reuze mee en hebben we een prachtige dag gehad.

Traditie getrouw konden alle kinderen van Jirnsum om 13.00 uur hun ballon oplaten. Daarna was de vrijmarkt voor geopend en dit jaar ook weer een fietstocht voor de liefhebber. Helaas, waren er niet veel deelnemers. Dit jaar stond onze poffertjes bakker ook weer klaar en was er uiteraard een springkussen! Aan het einde van de middag was er in de Fantast nog live muziek waar het ook erg gezellig was.

Wij hebben een leuke en mooie dag gehad!

Kijk voor de foto’s op onze Facebookpagina

koningsdag 2015

Avondwandeldriedaagse

De avondwandeldriedaagse zal dit jaar plaatsen vinden op woensdag 20, donderdag 21 en vrijdag 22 mei. Elke avond zullen we starten vanaf 18.30 uur. Vanuit de Wijde Steeg zullen we weer een mooie route rondom Jirnsum gaan wandelen. Op woensdag en donderdag zullen de tochten ongeveer 10 km zijn en op vrijdag is de toch iets korter waardoor deze ook geschikt is voor de jongere kinderen.

Graag zien we jullie bij de avonwandeldriedaagse!!! (opgave kan per avond, ter plaatse)
Avondwandel

Merke 2015
Binnenkort ontvangt u het programma voor de Jirnsumer Merke van 2015. We hebben dit jaar weer ons best gedaan om een mooi programma te maken voor jong en oud. Dit jaar weer op de donderdag de Jirnsum KAT Talent Show!

Lijst lopen
In de maanden mei en juni komen we met de festiviteiten (Merke) lijst bij u aan de deur. Want de activiteiten die wij organiseren kunnen we niet doen zonder uw bijdrage!

Daarnaast heeft u de mogelijkheid om voordelig kaarten te kopen voor de vrijdagavond en zaterdagavond van de Merke! Een kaart voor de vrijdagavond kost € 10,- p.p. (onder 16 jaar is de toegang voor de vrijdagavond gratis). Een kaart voor de zaterdagavond kost € 10,- p.p. (voor zowel ouderen als jongeren). Bij aankoop van twee kaarten zijn de kosten € 15,- voor zowel vrijdagavond en/of zaterdagavond.  De toegang aan de deur is € 12,- p.p. Op zondagavond is de toegang voor iedereen gratis.

 

 
Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen