VV Irnsum no image

Gepubliceerd op 13 maart 2005 | door Redactie

0

Nieuws van de Jubileumcommissie

Ook wordt er al vorm en inhoud gegeven aan de feestweek. Deze vindt plaats van maandag 4 tot en met zondag 10 juni 2007.
We organiseren natuurlijk veel voor de (oud)leden en de vele vrijwilligers. Maar daarnaast zijn er ook activiteiten waar een ieder aan mee kan doen. De gedachte hierachter is dat de VV Irnsum een belangrijke sociale functie in het Jirnsumer dorpsleven vervult.

Voor de volgende zaken doen we alvast een beroep op jou:
Jubileumboek:
– Ben je creatief? Ben je ook bekend met grafische vormgeving? Dan zoeken we jou! Je uitdaging: ontwerp de omslag voor het jubileumboek. Je beloning: minimaal eeuwige roem! Geïnteresseerd? Neem dan contact op met één van de commissieleden.

Jubileumboek / expositie: – Heb je thuis unieke, bijzondere of gewoon mooie foto’s die een relatie hebben met de VV Irnsum? Wil je deze tijdelijk ter beschikking stellen voor het jubileum? Neem dan contact op met John van Steen (601861).

Cabaret / toneel:
– Weet je nog leuke anekdotes over de VV Irnsum? Of heb je andere bijzondere verhalen over een (bestuurs)lid, een (oud)speler of wie dan ook? Neem dan contact op met John van Steen (601861)
– Wil je meedoen aan het cabaret / toneel? Dan mag je direct contact opnemen met Abe Buwalda (601791).

Kortom, voor veel zaken hebben wij je inbreng nodig. Samen met jou hopen we te komen tot dat ene doel wat we voor ogen hebben: een geweldig, gezellig en feestelijk jubileum!

De jubileumcommissie.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen