VV Irnsum no image

Gepubliceerd op 27 maart 2008 | door Redactie

0

Nieuws van de Senioren commissie

 
 Het is een bewogen seizoen waar vele zaken onder de loep genomen zijn. Verschillende denktanks hebben zich ter verbeteringen van de voetbalvereniging gebogen. Hier zijn al heel wat positieve dingen uit gekomen.
Ook zijn er een aantal mensen die als leider, trainer of anders ophouden volgend seizoen. Daarom vragen wij mede langs deze weg jullie aandacht.
 
Wij zijn druk op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het leuk lijkt om een team te leiden.
Het gaat hier met name om het 1ste, de 3de en het 4de  team. 
 
Ook hebben Thea Hallema en Ruth van der Meer aangegeven dat ze na jaren trouwe dienst plaats willen maken voor anderen die de kassa op de zondag willen draaien.
Daarom zoeken wij dames of heren die de kassa willen bedienen en boekjes willen verkopen tijdens de thuiswedstrijden van het 1ste. Dit kan dan in een roosterdienst.
 
We kijken dringend uit naar een nieuwe trainer voor de dames en voor het 3de en 4de elftal.
 
Heel blij zijn wij met onze nieuwe velddienst vrijwilligers te weten: Janko Posthumus, Jouke Riemersma en William Niemarkt. Heren SUPER!!
 
Het draaiboek in de afwikkelfase en zal er straks in de “oude bestuurkamer” verschillende mappen in de kast staan waarin het reilen en zeilen van de accommodatie staat beschreven.
 
Afsluiting voetbalseizoen 2007-2008 staat gepland op 24 mei 2008 een spetterende dag voor jong en oud met een leuke muzikale afsluiting. Programma volgt….
Ook hier zoeken wij mensen die ons die dag willen assisteren met o.a. het klaarzetten en uiteraard het opruimen van het feestterrein. Je kan je opgeven bij Natasha Bendien of Jacob Hoekstra.
 
Mochten er vragen vanuit de leden zijn willen wij natuurlijk graag het één en ander toelichten. Ook staan wij open voor opmerkingen of suggesties ter bevordering en verbetering binnen onze vereniging.
 
Met vriendelijke groet,
De Senioren commissie
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen