VV Irnsum no image

Gepubliceerd op 26 februari 2008 | door Redactie

0

Nieuws van de V.V.Irnsum

 
Op donderdag 6 maart 2008 is er een bijzondere algemene ledenvergadering van de v.v. Irnsum, waarin de bestuursverkiezing van het bestuurslid Technische zaken. Als kandidaat heeft het bestuur Peter de Borst voorgesteld.
Om iets meer over deze kandidaat te weten de volgende impressie:
 
Peter de Borst woont in Redhuzum. Hij is geboren in Rotterdam, onder rook van
het Feyenoord-stadion. De liefde voor deze club werd toen geboren en is, naar zijn eigen zeggen, nooit meer overgegaan.
Via de provincie Drente, kwam Peter in Friesland terecht, waar hij nu al 27 jaar woont. Hij is vader van drie zonen. Al sinds jaar en dag werkzaam als gymnastiekleraar op de O.S.G. Piter Jelles in Leeuwarden. Hij werkte als trainer bij Woudsend, Joure en Terschelling. Via het vierde elftal bij de v.v.Irnsum kwam hij, op verzoek, als laatste man in het eerste elftal te spelen. Hij vervulde tot ieders tevredenheid 5 jaar lang deze plek.
Hij heeft een groot voetbalhart en vindt dat je als lid van een vereniging iets moet doen om de vereniging in stand te houden. De functie van bestuurslid Technische zaken spreekt hem erg aan, en gezien zijn staat van dienst lijkt hij daar ook uitermate geschikt voor.
Wie je meer weten, of heb je vragen aan Peter, kom dan op de bijzondere algemene  ledenvergadering van 6 maart aanstaande.
 
 
 
 
Ed den Dulk
 
Voorzitter v.v. Irnsum
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen