VV Irnsum no image

Gepubliceerd op 13 februari 2004 | door Redactie

0

Nieuws van het 6e elftal!!

Tijdens de kampioenswedstrijd van de trots van VV Jirnsum, het eerste elftal, stonden enkele jongemannen waar onder mijzelf te fantaseren over hoe goed wij nog zouden voetballen. Na hard gelach en enkele woorden van hoogmoed kwam een heldere Lowieke met het idee om een eigen team te beginnen. Een team waar gezelligheid hoog in het vaandel staat. Een team waar het niet gedramatiseerd wordt als je te laat komt. Gewoon een team dat (realistisch) inziet dat het maar amateurvoetbal van het laagste niveau is en daarom niet alles even serieus neemt. Toch was wel duidelijk dat het een team zou worden met voetballers en niet met een stelletje bij elkaar geraapte apen (al lijkt dat op het 1e gezicht wel zo).
Langzaam aan begonnen we eens te vragen wie er interesse voor zou hebben. Totdat er een groep was ontstaan van ongeveer 17 man. Dat was genoeg aldus de voetbalvereniging. Dat seizoen wilde we ons nog opgeven.Dat ging niet door. Lange tijd was het dan ook stil rond het fabuleuze zesde elftal van Jirnsum. Totdat iemand tegen mij zij:”wordt het nog wat met dat 6e van jullie?”. En toen iemand zei:”dat zesde komt er toch niet”, toen wist ik dat er maar eens wat aan gedaan moest worden.
Er werd gebeld, er werd een totaal overbodige website gemaakt (www.terp31.tk),er werd van alles geregeld en de eerste training zit er inmiddels op. Training is hard nodig natuurlijk, want er zal 15 februari tegen het derde elftal van Jirnsum gestreden worden. Iedereen krijgt nu al een boost adrenaline als die eraan denkt. Althans ik. Conditie hebben we niet, we gaan onze wedstrijden voetballen op adrenaline!

Het zesde, nu al berucht?!?
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen