OBS it Tredde Stee no image

Gepubliceerd op 13 oktober 2008 | door Redactie

0

Nieuwsbrief 10 oktober

 
…..De leerlingen van de groepen 1 t/m 5 hebben tekst en uitleg gekregen van twee medewerkers van de dierenambulance. Op onze website staan de foto’s van het bezoekje van de dierenredders.

Meesters-en-juffendag 

Afgelopen maandag vierden de teamleden hun verjaardag in Speelbos Joure. We hebben een geweldige dag gehad: niet alleen de kinderen vonden het geweldig. Chauffeurs, hartelijk bedankt voor het rijden. Ook hiervan staan de foto’s binnenkort op de website.

Kinderpostzegels 

De groepen 7 en 8 zijn weer druk bezig geweest met de jaarlijkse verkoop van de kinderpostzegels. Het doel was dit jaar om meer kinderen in ontwikkelingslanden de mogelijkheid te geven om onderwijs te volgen. De opbrengst was € 2027,63.
Hierbij bedanken we de kinderen voor hun geweldige inzet en natuurlijk ook de mensen die dit goede doel hebben willen steunen.

Vervanging 

Juf Anna is ziek. Zij wordt vervangen door Sharon Westkamp. Volgende week zal zij ook juf Marsha vervangen. Die is dan afwezig omdat ze aan haar stembanden geopereerd wordt en een aantal dagen niet mag praten. Wij wensen juf Anna en juf Marsha sterkte.

Opening speeltuin 

Op 14 oktober a.s. om 14.45 uur wordt de nieuwe speeltuin ‘De Bernefreon’ officieel geopend. De leerlingen van groep 5 t/m 8 van onze school zijn daarbij aanwezig. Ook hun ouders zijn daarbij van harte welkom. De feestelijke opening duurt tot 15.10 uur.

Inloop en viering 

Op donderdag 16 oktober hebben wij een inloop van 19.00 tot 20.00 uur in onze school. De deuren staan dan open voor de leerlingen, hun (groot)ouders en andere belangstellenden. Zij kunnen dan bekijken hoe de kinderen aan de Kinderboekenweek hebben gewerkt. Op vrijdag 17 oktober is er dan van 10.15 tot 11.15 uur de viering. Ook daar is iedereen van harte welkom.

Agenda

16-10-2008 Inloopavond
17-10-2008 Viering
18-10-2008 Begin herfstvakantie t/m 26 oktober
29-10-2008 Contactavond groepen 1/2, 5/6 en 7/8
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen