OBS it Tredde Stee no image

Gepubliceerd op 14 december 2007 | door Redactie

0

Nieuwsbrief 14 december 2007

Ontruimingsoefening
Afgelopen maandagmiddag hebben we een brandoefening gehouden. Menno van Soest heeft als observator opgetreden en heeft ons in de evaluatie enkele verbeterpunten aangereikt. Menno, bedankt voor je medewerking.

Kerststukjes maken
Afgelopen woensdag hebben alle leerlingen van onze school met hulp van ouders een kerststukje gemaakt. Hartelijk bedankt aan de ouders die daarbij hebben geholpen. We missen overigens wel een paar snoeischaren. Wilt u kijken of uw kind de goede heeft meegenomen?

Nieuwe leerling
Ismay Poldervaart wordt aanstaande zondag, 16 december, 4 jaar. Vanaf maandag komt zij bij juf Anna en juf Aukje in groep 1/2. Wij heten Ismay van harte welkom en wensen haar een fijne tijd op onze school.

Vertrek leerling
Robin van der Meulen uit groep 7 is volgende week voor het laatst bij ons op school. Het gezin Van der Meulen is verhuisd naar Raerd, waar Robin na de kerstvakantie ook naar de basisschool zal gaan. Wij vinden het jammer dat ze vertrekt, maar wensen haar veel plezier en succes op haar nieuwe school.

Kerstfeest donderdag
Volgende week donderdag en vrijdag vieren we kerst. Donderdag van 17.30 tot 19.00 uur hebben de kinderen en teamleden een kerstbuffet in het speellokaal en het kleuterlokaal. Voor alle ouders is er vanaf 17.15 op het kleuterplein een kerstplein ingericht met glühwein, chocolademelk en kerstbrood. Het kerstfeest binnen is alleen bedoeld voor de kinderen en de leerkrachten. In tegenstelling tot eerdere berichten hoeven de kinderen alleen maar een bord (voorzien van naam) mee te nemen. Ook willen we alle kinderen vragen een glazen potje met een waxinelichtje mee te nemen.

Kerstfeest vrijdag
Op vrijdagochtend voeren alle kinderen een kerstmusical op. De musical begint om 10.30 uur. Na afloop kunnen de kinderen hun spullen uit de klas halen en meteen naar huis gaan.

Wij wensen alle kinderen en hun ouders fijne kerstdagen en een gelukkig 2008!!!!!!
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen