OBS it Tredde Stee no image

Gepubliceerd op 18 november 2008 | door Redactie

0

NIEUWSBRIEF 14 NOVEMBER 2008

…..Zij is door de sollicitatiecommissie bestaand uit meester Hans, meester Jan , Jacoba Pilat (MR) en Agnes Hania ( BOBOB) als meest geschikte kandidate uit de bus gekomen. In de volgende schoolkrant zal zij zich nader aan U voorstellen.

Estafette 

Voor het goed van de grond krijgen van het lezen met de Estafette methode doen we nogmaals een oproep aan alle ouders. We zoeken tenminste 7 ouders die structureel drie ochtenden per week bereid zijn om met een klein groepje te lezen van 8.30 uur tot 9.00 uur. Opgave bij juf Anna of meester Hans. Als er voldoende opgaven zijn wordt een instructiemoment gepland voor deze ouders.

Bibliobus
 
De bibliobus rijdt vanaf maandag 17 november weer volgens het normale rooster. De kinderen kunnen dus vrijdags hun boeken weer ruilen.

Vervanging 

Dinsdagochtend (25-11)vervangt juf Sharon in groep 1/2. Juf Marsha en juf Anna gaan naar een bijeenkomst voor intern begeleiders
Tijdens de dagen van het sprookje ( 26, 27 en 28 -11) is meester Hans in groep 7/8. Hij vervangt meester Jan deze dagen. Juf Sharon vervangt juf Anna.

Sprookje 

Gisteren is er een oproep de deur uit gegaan voor ouders om te rijden naar het sprookje in Terherne. Inmiddels is de begintijd van het sprookje bekend. Het start om 9.30 uur. Daarom vertrekken we donderdag 27 november om 9.00 uur van school. We verwachten dan rond 12.00 uur weer op school te zijn. De chauffeurs zijn natuurlijk van harte welkom om ook te genieten van dit sprookje.

Nieuw meubilair 

Voor groep 1/2 zijn de nieuw bestelde groepstafels en stoeltjes geleverd. Samen met de nieuwe kasten komt de klas er weer tiptop uit te zien.

Uurcultuur 

Groep 5/6 is gisteren naar een dansvoorstelling in Wergea geweest. Het niet alleen kijken maar ook het actief meedoen werd door de kinderen zeer gewaardeerd. We willen de ouders die voor het vervoer hebben gezorgd langs deze weg nogmaals bedanken.

Agenda
 
19-11 Zakelijke ouderavond met workshops en film!! U komt toch ook????
20-11 Klassenconsultaties door Sykli (onderwijsbegeleidingsdienst)
25-11 IB bijeenkomst (ochtend)
26,27,28-11 Sprookje (meester Jan en juf Anna afwezig)
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen