OBS it Tredde Stee no image

Gepubliceerd op 20 april 2008 | door Redactie

0

Nieuwsbrief 18 april 2008

Toneelworkshop 

De kinderen van de groepen 3 t/m 8 hebben afgelopen maandag een toneeltraining gehad van Arnold Dijkstra. De kinderen kregen verschillende opdrachten, zoals over een touwbrug boven een ravijn lopen, of op het station op een trein wachten. Volgende week maandag vindt de tweede workshop plaats. Op onze website staan foto’s van de workshop aan groep 3/4.

Fotografieworkshop 

Renée Ruiten heeft afgelopen woensdag een fotografieworkshop aan groep 5/6 gegeven. De kinderen leerden hoe ze portretfoto’s moeten maken en brachten dat daarna meteen in de praktijk door alle leerlingen van onze school te vereeuwigen. Het resultaat ziet u volgende week.

Fries museum 

De kinderen van groep 3/4 zijn dinsdagmiddag naar het Fries museum geweest. Ook groep 2 zou mee gaan, maar er waren helaas niet genoeg chauffeurs beschikbaar. De afgelopen weken hadden de kinderen al kennis gemaakt met mevrouw Rommelkont, de schoonmaakster van het museum. In het boek dat juf van het Fries museum had gekregen stond al dat de schoonmaakster ’s avonds allerlei stoute dingen in het museum deed. En toen de kinderen er dinsdagmiddag kwamen ontdekten ze allerlei spullen die mevrouw Rommelkont daar had achtergelaten. Het was een erg leuke middag. Alle chauffeurs, bedankt!

Verkeersexamen 

Gistermorgen werd groep 7/8 vereerd met een bezoek van een heuse politieagente. Verzwaard door het gewicht van een dienstpistool, handboeien en pepperspray bracht zij ons de verkeersexamens. Groep 8 kreeg een officieel examen en groep 7 mocht op kopieën mee oefenen. Het was dit jaar een pittig examen. Gelukkig bleek iedereen van groep 8 weer geslaagd dit jaar en mogen ze binnenkort weer het praktisch examen in Grou afleggen. Een datum hiervan volgt nog. Iedereen nog van harte gefeliciteerd met het behaalde succes!

Nieuwe leerling 

Op 22 april a.s. wordt Isabella Hoekstra 4 jaar. Zij komt in groep 1/2 bij juf Anna en juf Aukje. Wij heten haar en haar ouders van harte welkom en wensen Isabella een fijne tijd op onze school.

Agenda

23-04-2008 Inloop in het kader van de cultuurmaand, van 10.15 tot 12.00 uur
23-04-2008 Schoolkorfbaltoernooi in Reduzum
24-04-2008 Cultuurmarkt van 17.00 tot 19.00 uur op het kleuterplein
25-04-2008 Groep 1 t/m 4 vrij
26-04-2008 Meivakantie t/m maandag 12 mei
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen