OBS it Tredde Stee no image

Gepubliceerd op 18 januari 2008 | door Redactie

0

Nieuwsbrief 18 januari 2008

Vervanging
Juf Aukje was afgelopen dinsdag ziek en werd vervangen door Marije Zandberg.
Gelukkig was juf Aukje al snel weer beter. Meester Hans had donderdagochtend directeurenoverleg en werd vervangen door juf Hendrikje Post.

Digitaal schoolbord
Wij zijn heel blij dat er volgende week vrijdag een digitaal schoolbord op onze school wordt geplaatst. Het bord, dat een steeds belangrijkere plaats in het onderwijs gaat innemen, wordt geïnstalleerd in het lokaal van groep 3/4. Juf Angelique gaat er een cursus voor volgen. Wij laten u binnenkort graag zien wat de mogelijkheden allemaal zijn.

Nieuwe leerling
Op 21 januari wordt Liza Jorna 4 jaar. Zij komt bij juf Anna en juf Aukje in de groep. Wij heten haar en haar ouders van harte welkom en wensen Liza een fijne tijd op onze school.

Presentatie
Op 22 januari a.s. geeft oud-leerlinge Claudia Broersma een presentatie over de chinchilla aan groep 7/8. Dit is een opdracht voor haar school, het AOC.

Luizencontrole
De luizencontrole is op woensdag 23 januari a.s. Wilt u ervoor zorgen dat de kinderen geen gel, vlechten e.d. in het haar hebben?

Ideeënbus
Wij doen ons uiterste best om allerlei zaken die met school te maken hebben voor u als ouders zo helder mogelijk te maken. Toch merken wij regelmatig dat dingen niet duidelijk zijn: Hoe werken Cito-toetsen? Wat doen een OR en een MR? Wordt er op school RT gegeven? Deze en
– ongetwijfeld – meer vragen leven bij veel ouders. Wij willen die onduidelijkheid heel graag wegnemen, maar wij hebben u wel nodig om ons die onderwerpen aan te reiken! Wij kunnen over die onderwerpen dan een stukje schrijven in onze nieuwsbrief of schoolkrant of er eventueel een speciale avond aan wijden. Om uw vragen of onduidelijkheden aan ons kenbaar te maken, hangt er vanaf volgende week een speciale ideeënbus op de kleutergang. Uiteraard kunt u ook een leerkracht of de directeur hiervoor aanschieten.

Agenda
23-01-2008 OR-vergadering
28 en 29-01-2008 contactavonden
30-01-2008 groepen 1 t/m 4 vrij
01-02-2008 rapporten mee
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen