OBS it Tredde Stee no image

Gepubliceerd op 25 juni 2008 | door Redactie

0

Nieuwsbrief 20-06-2008

Nieuwe leerling
Tjalling de Vries wordt 21 juni 4 jaar. Aanstaande maandag is zijn eerste schooldag. Tjalling komt in groep 1. Wij wensen hem een fijne tijd toe op onze school.

Laatste schooldag
* We kunnen nog wel wat assistentie gebruiken bij de keukenploeg voor de laatste schooldag. Wie kan er nog helpen? U wordt dan om 9.00 uur op school verwacht. U kunt zich opgeven bij meester Jan.
* De kinderen hoeven geen eten en drinken mee te nemen naar de Potten. Bij warm weer is het handig om zwemkleding en een badlaken mee te nemen.
* Alle ouders zijn vanaf 12.10 uur van harte welkom op het grote plein voor een zomers drankje.
* Bij slecht weer doen we spelletjes in de school onder leiding van de oudste kinderen. De ouders die als chauffeur/begeleider zijn ingedeeld, hebben dan vrijaf. De ouders die de keukenploeg vormen, dienen dan om 9.30 uur op school te komen om een indoorpicknick voor te bereiden.
* Willen de ouders die een kleed hebben die uiterlijk woensdag (voorzien van naam) inleveren bij meester Jan?

Verhuizingen
Helaas moeten wij in het nieuwe schooljaar 3 leerlingen missen. Elise en Nasirah van Soest gaan verhuizen naar Singapore. Marit de Jong vertrekt naar Raerd. Wij wensen de kinderen en hun familie het allerbeste toe in hun nieuwe woonplaats.

Sinterklaassprookje
Stichting ‘it Mearke’ zoekt enthousiaste en handige ouders voor het bouwen van de decors voor het Sinterklaassprookje. Informatie is te verkrijgen bij juf Anna.

Eerste schooldag groep 3
Voor de leerlingen van groep 3 is de eerste schooldag een spannende gebeurtenis. Zij mogen daarom hun ouders even meenemen in het lokaal van groep 3/4 . Vanaf 8.20 uur is de deur open.

LIO-stagiaire
Juf Marsha is ook komend schooljaar vaak op school te vinden. Zij is de nieuwe LIO-stagiaire op school. Een Leraar in Opleiding is een student die in de afstudeerfase van de Pabo zit. Juf Marsha komt in groep 1/2. 

Rapporten
Denkt u aan het inleveren van de rapporten?

Agenda

23-06-2008 schoonmaakavond
26-06-2008 laatste schooldag
7-26 juli 2008 vakantieperiode Bibliobus
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen