OBS it Tredde Stee no image

Gepubliceerd op 2 december 2008 | door Redactie

0

nieuwsbrief 21 november 2008

Sprookje
Volgende week donderdagochtend gaan de groepen 5 t/m 8 naar het sprookje in Terherne. Het vervoer is geregeld. De ouders die rijden hebben inmiddels bericht gehad. Wij verwachten een spannend sprookje vol vuur gespeeld door o.a. meester Jan en Juf Anna. U kunt dit sprookje ook zien en wel op vrijdagavond 28 november a.s. in de Buorkerij in Terherne. Kaarten aan de kassa verkrijgbaar voor € 6,- per stuk.

Respect
Lutz Jacobi , Tweede Kamerlid voor de PvdA, is in groep 7/8 geweest om met de kinderen te praten over respect. In de Midfryslander van afgelopen dinsdag stond hierover een uitgebreid artikel. Het was een leerzaam anderhalf uur.

Ouderavond
De zakelijke ouderavond is goed bezocht. Het opgestelde programma is door de ouders positief ontvangen. Vanuit de gegeven workshops is gebleken dat er zeker meer onderwerpen zijn waar ook nog wel eens iets over verteld kan worden door het team.
Het zakelijke gedeelde ging zeer vlot. Ykelien v/d Vegt is toegetreden als lid van de OR en Anja Kuperus tot de MR. Zij hebben de plaats ingenomen van Erica Stoker en Thijs v/d Veen.
De film, gemaakt door Johan Visser, werd zeer gewaardeerd en was een prima afsluiter van deze avond.

Lekker eten
De voorbereidingen voor de kerstfestiviteiten zijn alweer in volle gang. Wij vragen hiervoor uw medewerking. We zoeken ouders die samen met een klein groepje kinderen bij u thuis eten te maken voor de kerstmaaltijd. Dit moet gaan gebeuren op 18 december van 14.00 tot 15.00 uur.
U kunt zich hiervoor opgeven door het strookje voor vrijdag 28 november weer in te leveren op school. Nadere informatie volgt.

26,27,28-11 Sprookje (meester Jan en juf Anna afwezig)
28-11 briefjes inleveren
05-12 Sinterklaas op school
18-12 Kerstviering, Kerstmaaltijd

Ja, ik wil wel koken bij mij thuis met kinderen op 18-12 van 14.00 tot 15.00 uur voor de kerstmaaltijd.

Naam ………………………………………………………..
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen