OBS it Tredde Stee no image

Gepubliceerd op 23 november 2007 | door Redactie

0

Nieuwsbrief 23 november 2007

Vervanging
Meester Hans had gisterochtend directeurenoverleg en werd vervangen door Chantal Keekstra. Omdat juf Anna met het sprookje meedoet, is zij de afgelopen dagen vervangen door juf Anneke Agema.

Sinterklaasversieringen
Gistermiddag zijn het speellokaal, het tussenlokaal en de rest van de school weer in Sinterklaassfeer gebracht. De drie moeders die daarvoor hebben gezorgd, hartelijk bedankt! Donderdag 6 december (’s morgen en ‘s middags) wordt de versiering vervangen door kerstdecoratie. U kunt zich hiervoor opgeven bij de teamleden.

Sinterklaasviering
Op dinsdagmiddag 4 december komen Sinterklaas en twee van zijn Pieten onze school bezoeken. De leerlingen van groep 1 t/m 4 zijn de dag erna, op 5 december, vrij.

Nieuwe leerlingen
We hebben twee nieuwe leerlingen in de kleutergroep: Danick Rinsma en Alyssa Boonstra. Danick is vandaag vier jaar geworden en Alyssa viert morgen haar vierde verjaardag. Wij heten beide kinderen en hun ouders van harte welkom en wensen hun een leuke tijd op onze school.

Schoen opzetten
Woensdag 28 november zetten alle kinderen weer hun schoen op in het ei gen lokaal. Wij zijn benieuwd of de Pieten onze school ook dit jaar weer met een bezoek vereren…

Spreekuur
Op maandagavond 3 december is er weer spreekuur. U kunt hiervoor een afspraak maken bij de leerkracht(en) van uw kind(eren).

Agenda
28-11-2007 schoen opzetten op school
29-11-2007 MR-vergadering
03-12-2007 spreekuur
04-12-2007 Sinterklaas bezoekt ’s middags ‘It tredde sté’
05-12-2007 Leerlingen van groep 1 t/m 4 vrij
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen