OBS it Tredde Stee no image

Gepubliceerd op 25 januari 2008 | door Redactie

0

Nieuwsbrief 25 januari 2008

Luizencontrole
Bij de luizencontrole van afgelopen woensdag zijn er geen luizen aangetroffen. Wij zijn daar uiteraard heel blij mee. De kinderen werden gecontroleerd door 2 moeders, die daarbij graag assistentie zouden willen hebben. Als u daarvoor belangstelling heeft, kunt u zich melden bij een van de teamleden.

Kosteloos materiaal
Juf Anna en juf Aukje zijn op zoek naar kosteloos materiaal. Het gaat om doosjes, kurken, kleine bakjes, enz. U kunt dit soort materiaal bij een van de teamleden inleveren.

Versiercommissie
Voor de diverse feestdagen wordt onze school door een wisselende groep ouders altijd sfeervol versierd. Naast deze ouders willen we nu in ieder geval graag een vaste groep ouders hebben. Wie dat leuk lijkt, kan zich melden bij juf Anna of bij Nelly Poldervaart.

Schoolmaatschappelijk werk
Via onze school is het mogelijk om schoolmaatschappelijk werk aan te vragen. Bij deze nieuwsbrief ontvangt u een folder waarin de mogelijkheden worden beschreven. De schoolmaatschappelijk werkster, mevrouw Altine Evers, is ook bereid op school een spreekuur te houden, mocht er aanleiding toe zijn
. Ouders kunnen hiervoor contact opnemen met haar
(0513-623421) of via juf Anna.

Sportvrouw van het jaar
Renée Dijkstra uit groep 7 wordt op 13 februari a.s. tijdens het sportgala van onze gemeente gehuldigd voor de prestaties die zij in haar sport (ritmisch gymnastiek) levert. Zij maakt niet alleen kans op de titel ‘Sportvrouw van het jaar’, maar ook op de publieksprijs, tenminste als zij een groot aantal stemmen krijgt. U kunt uw stem op haar uitbrengen op de website www.sportgalaboarnsterhim.nl.

Schaatsen
Volgende week heeft groep 7/8 al weer voor de laatste keer schaatsles. Deze laatste ijspretactiviteit is op vrijdagmorgen. We zullen dan pas rond 12.15 uur terug zijn op school. De kinderen mogen dan ’s middags ook een halfuurtje later op school komen (13.30 uur).

Agenda
28 en 29-01-2008 contactavonden
30-01-2008 groepen 1 t/m 4 vrij
01-02-2008 rapporten mee
04-02-2008 spreekuur
06-02-2008 MR-vergadering
12-02-2008 GMR-vergadering
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen