OBS it Tredde Stee no image

Gepubliceerd op 1 september 2008 | door Redactie

0

NIEUWSBRIEF 29 AUGUSTUS

…….Daarom wordt er over twee weken, op woensdag 10 september, weer gecontroleerd. Om te voorkomen dat er meer kinderen luizen krijgen, moeten de kinderen hun jas voortaan in een luizenzak aan de kapstok hangen.

Opgeruimd
We hebben een aantal lokalen opgeruimd en hebben nu wat spullen over. Het gaat om een kast met schuifdeuren, een prikbord, oudere computers en aanverwante zaken. Wie ze wil hebben, kan zich melden bij meester Hans.

Schoonmaak 
In het handenarbeidlokaal staan twee kasten met kleine laadjes voor ons handenarbeid/handwerkmateriaal. Wij zijn op zoek naar een vader of moeder die de ladenkast voor ons wil schoonmaken. U kunt zich melden bij meester Hans.

Fietsen 
In verband met de veiligheid is het voor onze leerlingen niet toegestaan om te fietsen op het grote plein.

Parkeren
Wij zien het liefst dat kinderen met de fiets naar school worden gebracht en gehaald. Maar als ouders toch met de auto naar school komen, adviseren wij te parkeren in de daarvoor bestemde vakken aan de Dekemastrjitte en de Molestrjitte. Zo houden we de in- en uitgang voor de school veilig.

Ontruimingsoefening
In de komende weken hebben we een ontruimingsoefening gepland. Het precieze tijdstip maken we niet bekend, om de ontruiming zo echt mogelijk te laten verlopen.

Agenda
01-09-2008 klassenavond groep 5/6
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen