TV Eernum no image

Gepubliceerd op 31 maart 2012 | door Redactie

0

Nieuwsbrief Januari 2012

 

N I E U W S B R I E F     J A N U A R I

 

 

In het nieuwe jaar hadden we er op gerekend dat we een frisse start van het seizoen, te starten met een Openingstoernooi in Grou.

Vanuit de sporthal is gevraagd of we eerder op de dag konden starten en korter van de hal gebruik maken. Omdat er tot nu toe slechts 2 aanmeldingen waren, hebben we besloten…

om het toernooi bij de sporthalbeheerders af te zeggen. Echt waar. Helemaal niet leuk. We willen ontzettend graag voor véél leden iets organiseren en omdat we fiks moeten betalen als we later zouden annuleren, besloten we dat nu te doen.

Jullie horen zo snel mogelijk meer over een andere datum!

 

 

~-~

Wel willen we graag nog eens wijzen op de komende jaarlijkse ledenvergadering. Graag vernemen we van jullie dan hoe je denkt over het besturen van onze vereniging en alle reilen & zeilen.

Waar we nog steeds tegenaan hikken is dat er tot op heden geen belangstellenden zijn voor het bestuurslidmaatschap. Zónder voorzitter en penningmeester kan geen enkel bestuur. We vragen kandidaat bestuursleden om vóór de ledenvergadering te reageren. Een keer meevergaderen om te beoordelen of een bestuursfunctie iets voor je is, kan natuurlijk altijd.

Meer weten? Informeer eens bij de huidige voorzitter naar deze vacatures: Tineke Visser, tel (0566) 601133 of 06.53512887.

 

Ook voor de mede-organisatie van toernooien of competities zoeken we hulp. Wie wil bijspringen, kan eveneens bij Tineke Visser informeren.

Lukt het niet om nieuwe bestuursleden te vinden dan beraden de huidige bestuursleden zich op het doorgaan als bestuur.

 

~-~

Er zijn nog steeds niet-werkende sleutels in omloop. Deze kunnen worden omgeruild voor een goede sleutel. Voor leden die nog géén sleutel tot het terrein hebben kunnen deze op vertoon van oude ‘hangslot sleutel’ een nieuwe sleutel ophalen bij Tineke Visser. Anders is borg verschuldigd.

 

~-~

Fietsen mogen niet (meer) over sportterrein tot aan tennisbaan worden meegenomen.

 

~-~

Dit jaar is onze vereniging ingeloot om mee te doen aan de Poiesz jeugdsponsoractie. Geweldig natuurlijk, want daarmee kunnen we de kas nog eens spekken. Binnenkort laten wij jullie weten welke actie op welke dag wij ondernemen!

 

 

Zover het nieuws van onze kant, met vriendelijke groet,

 

Bestuur van TV Eernum
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑