Nieuws no image

Gepubliceerd op 27 september 2002 | door Redactie

0

OBS loopt alvast vooruit op kinderboekenweek

In het waterrijke Friesland een prachtig thema. Maar het onderwerp past ook uitstekend bij Jirnsum. Hier ligt immers langs de Boarn een grote (verhuur)vloot met plezierjachten. In de twee en een halve week tot aan de herfstvakantie staat de school in het teken van dit project over varen, boten en alles wat daarbij komt kijken.

Alle groepen brengen een bezoekje aan het Fries Scheepvaartmusuem in Sneek. De leerlingen van de groepen 7 en 8 gaan varen op een skútsje met de heer Iwan Relyveld. En de leerlingen van de groepen 1 en 2 brengen een bezoekje aan Jachthaven Tersoalstersyl.

Op zaterdag 5 oktober is het Kinderboekendag in Terherne, waar de beide scholen uit Jirnsum vertegenwoordigd worden met mooie boekenkastetalages. Er is vanaf 11 uur een hele boekenkastroute door Terherne uitgezet. Daarnaast zijn er nog veel meer activiteiten. De dag wordt geopend door de bekende Friese acteur Rinze Westra.

Donderdag 10 oktober wordt het afgesloten met een inloopavond voor ouders, buren en iedereen die maar wil komen kijken. De inloop is van 18.30 uur tot 19.30 uur.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen