Nieuws

Gepubliceerd op 15 december 2017 | door Redactie

0

Oliebollenverkoop voor Jirn-summertime.

Al een aantal jaren kunnen we op Oudejaarsdag bij café De Fantast olie- en krentenbollen kopen voor het goede doel. Dit jaar hebben de bakkers, Jan Bleeker, Rienk de Vries, Robert Nugteren en Anno Wijtsma, besloten dat de opbrengst voor Jirn-summertime zal zijn. En ze zullen langs de deuren worden verkocht! Voetbalvereniging GAVC uit Grou zal speciaal daarom dit jaar niet in Jirnsum komen met hun oliebollenverkoop. Daarvoor is het bestuur van Jirn-summertime de Grouster natuurlijk zeer erkentelijk!

Dus wilt u op Oudejaarsdag lekkere oliebollen of krentenbollen eten, dan hoeft u daarvoor niet op pad, ze worden vanaf 11 uur ’s ochtends bij u aan de deur verkocht! Een zak van 10 oliebollen kost 6 euro, en 10 krentenbollen 7 euro. Mocht u niet zoveel nodig hebben dan kunt u ze ook voor 1 euro per stuk kopen.

Om de verkoopactie niet te lang te laten duren, kunnen we nog wel wat vrijwilligers gebruiken. Wil je op Oudejaarsdag gezellig even meehelpen? Stuur dan een mailtje naar Hinke van Steen: vansteen76@hetnet.nl
Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen