Nieuws no image

Gepubliceerd op 29 juli 2004 | door Redactie

0

Ontwikkelingen bij de firma Elzinga

De wielveren en velgen zijn eigendom van een fabrikant van groot rijdend materieel, waarvan de naam nog niet vrijgegeven is. Wel is bekend dat de order een waarde heeft van ongeveer € 300.000,-. Voor de realisatie zal het personeelsbestand worden uitgebreid met 1 à 2 medewerkers. De functies die moeten worden ingevuld zijn:
– een logistiek medewerker en
– een spuiter
Voor deze opdracht zal er extra ruimte gecreëerd moeten worden in de vorm van een nieuwe loods.

Behalve de orderportefeuille wordt er ook druk gewerkt aan de bekendheid in de digitale wereld. De website is bij Elzinga een wezenlijk onderdeel van het Marketingplan. In dit kader werd op 2 juli de nieuwe website gelanceerd

“….Omdat internet nog steeds een groeiend medium is en er op deze manier veel mensen kennis maken met Elzinga, is het van belang de website up-to-date te houden. Mede hierom heeft Elzinga de site compleet gerestyled. Bovendien hadden de brochures begin dit jaar al een metamorfose ondergaan en kon de internetsite niet achterblijven….“, aldus Karin Elzinga.

De site verschaft onder andere informatie over de verschillende werkzaamheden die het bedrijf uitvoert: schilderwerken, schadeherstel, (auto-)reclame, carrosserieonderhoud, yachtcoating, industrieel spuitwerk, stralen & coaten. Het nut van de website begint zich meer en meer te bewijzen. Voor de afdelingen Yachtcoating en reclame krijgt men namelijk regelmatig (prijs-)aanvragen binnen via internet.

….Elzinga is aangesloten bij een organistie die er voor zorgt dat Elzinga in de zoekmachines hoog genoteerd staat…..” Natuurlijk hebben wij van Jirnsum Online meteen de proef op de som genomen en inderdaad, als je op www.google.com zoekt op de term Elzinga, dan is de tweede link een verwijzing naar www.elzinga.nl.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen