Nieuws DSC 0035

Gepubliceerd op 23 juni 2013 | door Redactie

0

Opbrengst van € 58.000,- op “Trap ALS de wereld uit” in Friesland

De hele dag door was er van alles te beleven in het centrum van Jirnsum. Van wandel- en fietstochten tot streetdance en brandweerdemonstraties. Daarnaast waren er belangeloze optredens van No Matter, Leave 17, Zanger Arnold en DJ Boy. De band Jitiizer presenteerde hun nieuwe single en clip ‘Stean Op’ die zij opnamen voor ALS. Na deze presentatie gaven de heren een mini-concert.

Het bedrag dat deze dag bekend is gemaakt is het resultaat van diverse acties die het afgelopen jaar in Friesland hebben plaatsgevonden. Klapstuk van de dag was zoals ieder jaar de veiling. Deze veiling bracht dit jaar maar liefst € 14.000,- op.

Het was weer een prachtig evenement met een geweldige opkomst en opbrengst. Stichting ALS Friesland bedankt dan ook iedereen die hier aan heeft bijgedragen.

De strijd tegen ALS gaat in Friesland onverminderd door. Komende zaterdag 29 juni vindt in Kollum het benefietconcert ‘Wy skoppe ALS de wrald ut’ plaats. Op 21 september is in Jirnsum het ‘ALS-festival’ met o.a. Jitiizer.

De foto’s zijn gemaakt door Siep Hijlkema. Meer foto’s zijn te bekijken in het album op de Facebook pagina van ALS Friesland.

DSC 0035

DSC 0040

DSC 0068

DSC 0087

DSC 0107

DSC 0120

DSC 0135

DSC 0161

DSC 0185

foto
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen