Nieuws

Gepubliceerd op 18 januari 2019 | door Redactie

0

Open repetitie ‘Mei Mekoar’

Mei MeKoar, twee jaar geleden opgericht voor Jirn-summertime maar inmiddels enthousiast als zelfstandig koor verder gegaan, houdt een open repetitie. Komende maandag, 21 januari van 20.00 tot 22.00 uur in het Kattehûs. Iedereen is welkom.

De motiverende leiding van dirigente Sitta Bosman laat je muziek maken zoals het bedoeld is: om het pure plezier van muziek te voelen. Te beleven! Ongemerkt gaat de lat steeds een beetje hoger. En plotseling sta je dan op dat podium en hangen honderden mensen ook aan jouw lippen. Omdat ze genieten van onze muziek en het plezier waarmee we zingen. Met applaus voor jou. Zo ervaar je elke repetitie en ieder concert weer die enorme kick die zingen “Mei MeKoar” geeft. 

Beleef het zelf tijdens onze open repetitie. Luister lekker. Of zing meteen maar mee. Geheel vrijblijvend, natuurlijk, maar wel met onze hoop dat je mee blijft zingen, want wij zijn ervan overtuigd dat je het, net als wij, geweldig vindt!
En ook al heeft Mei MeKoar al ruim 40 mannen en vrouwen, er kunnen altijd meer bij. Vooral bassen, tenoren en alten zijn van harte welkom. 

Iedereen kan zingen, dus kom langs en proef van de gezellige en muzikale sfeer van “Mei MeKoar”.Sommige mannen (maar ook vrouwen) moeten soms persoonlijk gevraagd worden. Weet je iemand die graag zou willen, maar een zetje nodig heeft? Geef dan de naam door!
Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen