Nieuws no image

Gepubliceerd op 2 juli 2008 | door Redactie

0

Openingsdag Attent al snel succesvol

Startte de ochtend kalmpjes toen de deuren eenmaal van slot gingen, het was al snel druk. Ondanks dat er al vele dorpsgenoten met vakantie zijn gegaan, bleven de klanten komen.
"Je hebt er ook geen erg in dat de tijd zo snel voorbijgaat", vertelde Mia Noordraven die het kassagebeuren voor haar rekening neemt.

Vanmorgen vroeg was Omrop Fryslân al in de winkel om opnames te maken, en later kon ook de vertegenwoordiging van Welkom bekijken dat het een komen en gaan van klanten was. Voor de klanten was er de gelegenheid om buiten een kopje koffie te drinken om zo het ‘winkelgebeuren’ samen te bespreken.
De afgelopen dagen stonden er al regelmatig toeristen bij de deuren, die helaas nog niet open waren. Een teken dat niet alleen de dorpsgenoten zelf, maar ook passerende bootbewoners en campinggasten behoefte hebben aan het doen van boodschappen in Jirnsum.

Bij de informatieavond, afgelopen maandag, waren er vele vragen over assortiment en openingstijden. Daar waar voorheen brood van bakkers Andringa en Breimer in de schappen lag, is nu ‘Topbakker Dijkstra’ leverancier. De bedrijfsleider zal echter wel rekening houden met de vragen uit het dorp zelf.
Het feit dat er breed gekozen kan worden uit A- en B-merken is bovendien een winstpunt. De schappen staan vol, en de meewerkers in de winkel zullen er voor zorgen dat dit ook zo blijft en dat er niets over datum aangeboden wordt. 
Uiteindelijk zullen Jirnsumers zélf de verantwoordelijken voor het voortbestaan van de winkel zijn, en andersom, een winkel zorgt ook voor de leefbaarheid van ons dorp…

../images/nieuws/1-2008/attent2.jpg

../images/nieuws/1-2008/attent3.jpg
../images/nieuws/1-2008/attent1.jpg
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen